På denne side kan du læse om kendte og planlagte aflysninger. Fra tid til anden kommer der et stævne eller andre lignende aktiviteter på tværs. For at du og dit barn ikke skal gå forgæves, så kig altid her efter eventuelle aflysninger.

Opdateret d. 13/6 2018

Der er normal træning i uge 24 (fra d. 11/6 - 16/6). Minikarate har dog graduering lørdag d. 16/6, men det påvirker ikke andre hold.

Der er normal træning i uge 25 (fra d. 18/6 - 23/6).

Uge 26 er der også træning. Denne side vil blive opdateret, hvis vi ændrer på tiderne. Vi vil ligeledes holde facebook opdateret, hvis vi ændrer på holdtider.

Fra man. d. 2. juli til og med søn. d. 12. august holder vi sommerferie i klubben.

Kamptræning* om lørdagen påvirkes i ny og næ af weekendstævner. Det kan læses på denne side, når kamptræning aflyses. Klubben har også en facebook gruppe, hvor man også kan finde denne information. Det er en lukket gruppe, så der skal anmodes om adgang.

* Kamptræning er et tilbud til de mere rutinerede udøvere. Når kamptræning aflyses om lørdagen, så påvirker det normalt ikke minikarate- og nybegynderholdene.