Kontingent for hvert halvår er følgende:

Minikarate: 600 kr. pr. halvår

Nybegynder/let øvet 7 til 10 år: 900 kr. pr. halvår

Børn - Gruppe 1: 900 kr. pr. halvår

Børn - Gruppe 2: 900 kr. pr. halvår

Ambitionsholdet (Børn): 900 kr. pr. halvår

Ambitionsholdet (Voksne +15 år): 900 kr. pr. halvår

Motionsholdet (voksenholdet): 600 kr. pr. halvår

Ved indmeldelse i 1. halvår betales der desuden 100 kr. i forbundslicens. Melder man sig ind i 2. halvår, så kan man aktivt selv vælge at betale for forbundslicens under "Betalinger" på Intra. Forbundslicensen inkluderer blandt andet en forsikring (herunder tandskade). Skader forekommer, men forsikringen har mindre relevans på hold med yngre udøvere. En klar anbefaling er at tegne en privat forsikring, så snart man er stævne aktiv. Privat rejseforsikring har relevans for udøvere, der deltager i stævner udenfor Danmark.

Kontingentet betales halvårligt (d. 1. januar og d. 1 august).

Indmeldelse:
Man kan søge om medlemskab under punktet "Bliv Medlem" på klubbens forside (i menuen i bunden). Du kan også følge dette link:
>> Bliv medlem <<

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du, hvis der er plads på det givne hold, blive oprettet på vores intranet. Det kan du læse mere om på "Bliv medlem" siden.