Ny i klubben

Som ny i klubben er der mange ting, man ikke er bekendt med. Hensigten med denne del af klubbens hjemmeside er at levere svar på de spørgsmål, som vi fornemmer, at nye medlemmer (børn som voksne) ønsker at opnå viden om.

Information om stævner, graduering og andre fantastiske tilbud som Ishøj Karate Klub kan mønstre, skal du lede efter under andre menu hovedpunkter på klubbens hjemmeside.

Menuen på denne side bør levere de fleste af de svar, du som nyt medlem måtte brænde inde med.
  • Hvad skal jeg have på til træning som nyt medlem?
  • Hvordan fungerer en typisk træningslektion?
  • Hvordan er omgangstonen?
  • Ordliste (alle de ”mærkelige ord”)

Vi er af den overbevisning, at der ikke er noget, som vi ikke kan levere et svar på. Men det forudsætter først og fremmest, at vi får nogle spørgsmål. Mangler du information om det ene eller det andet, og ikke rigtig kan finde det du søger, så benyt dig af muligheden for at sende en mail med dine spørgsmål til redaktørerne af denne del af klubbens hjemmeside.

Tilmelding eller mere præcist ansøgning om medlemsskab er også muligt. Det kan forekomme, at holdene er fuldt optaget. Udfyld en elektronisk formular. Det kan gøres HER!

Peter Rømer